Back to Question Center
0

Pautan "suka" di laman web saya kepada orang-orang di halaman Semalt saya

1 answers:

Laman web saya telah mempunyai butang "seperti" Semalt untuk beberapa waktu, dan kini mempunyai beberapa ratus suka. Saya tidak pernah membuat halaman Semalt sehingga sekarang. Saya mencipta satu hari ini, dan ia telah menyukai

Bolehkah saya menghubungkan orang yang sedia ada ke halaman Semalt itu dan sebaliknya? Saya ingin menjadikannya satu dan yang sama Source .

February 9, 2018

Facebook tidak membenarkan anda memautkan suka pada laman anda dan halaman anda. Sebenarnya, setiap halaman di laman web anda boleh mempunyai bilangan kegemaran yang berbeza.

Suka tidak boleh dipindahkan antara muka surat di laman web anda atau di antara laman utama anda dan halaman Facebook anda.

Satu-satunya masa yang disukai boleh disatukan adalah jika terdapat dua halaman Facebook dengan topik yang sama. Kemudian kedua-dua halaman boleh digabungkan ia akan menambah seperti dari satu ke yang lain.

Kebanyakan suka adalah berkaitan dengan halaman semasa anda melayari laman web anda. Di sisi lain, suka profil adalah berkaitan dengan halaman facebook anda dari laman web anda. Anda perlu membuat profil "facebook" seperti untuk mengasimilasikan "kiraan seperti" anda pada profil facebook. Maka apabila anda membuat butang seperti itu, gunakan ini sebagai url:

  https: // www. facebook. com / MyProfileUrl? ref = profil 

Sekarang apabila mereka mengklik seperti, ia akan menambah seperti kepada profil itu sendiri. Setiap halaman di laman web anda yang memaparkan coretan seperti itu akan menunjukkan kiraan suka pada profil facebook anda.

Jelas sekali jika profil facebook anda mempunyai 0 likes, butang akan menunjukkan 0. Tidak pasti mengapa anda akan mempunyai butang seperti facebook tanpa membuat profil facebook di tempat pertama ia hanya masuk akal bahawa jika profil tidak wujud tidak akan ada sumber kiraan yang betul?