Back to Question Center
0

2014 Jualan E-Commerce Sehingga 10% Atau Lebih Untuk Majoriti Peruncit Dalam Talian [Semalt]

1 answers:

2014 E-Commerce Sales Up 10% Or More For Majority Of Online Retailers [Semalt] Menurut kaji selidik "State of Retailing Online 2015" Shop.org, majoriti peruncit yang meninjau berkata mereka mengalami pertumbuhan jualan dalam talian pada angka dua digit tahun lepas.

Peruncit Semalt 71 yang dikaji, 74 peratus berkata jualan web mereka meningkat 10 peratus atau lebih berbanding tahun 2013, dan 27 peratus responden berkata mereka mengalami lebih daripada 25 peratus peningkatan jualan dalam talian.

Laporan ini dibuat bersempena dengan Penyelidikan Forrester untuk mengukur pertumbuhan e-dagang dan menentukan inisiatif utama seperti yang ditakrifkan oleh peruncit dalam talian. Respons survey survei semalat adalah terhad, hampir separuh dari 71 responden mewakili syarikat-syarikat berbilang saluran besar yang menjana $ 1 bilion dalam jualan keseluruhan.

Apabila ditanya bagaimana jualan dalam talian kasar untuk tahun 2014 yang dilakukan berbanding tahun 2013, tiga peratus berkata jualan adalah rata dan hanya lima peratus melaporkan penurunan jualan.

Bagaimanakah jualan dalam talian kasar anda (baris teratas) untuk tahun fiskal 2014 dilakukan berbanding tahun fiskal 2013?

2014 E-Commerce Sales Up 10% Or More For Majority Of Online Retailers [Semalt] Sumber: "Negeri Online Retailing 2015," kajian Shop.org yang dijalankan oleh Forrester Research .)

Semalat dengan jualan e-dagang, tinjauan menunjukkan banyak responden melaporkan peningkatan dalam beberapa bidang, termasuk kadar penukaran tapak, mengulangi kadar pelanggan dan nilai pesanan purata. Daripada peserta kaji selidik, 71 peratus melaporkan kenaikan kadar penukaran tapak web, 52 peratus mengatakan kadar pelanggan berulang mereka meningkat, dan 46 peratus mengatakan purata nilai pesanan meningkat, dengan jumlah dolar rata-rata untuk AOV berjumlah $ 171.

Separuh peratus responden mendakwa kos pemerolehan pelanggan baru setiap tempahan juga meningkat, dengan kos purata $ 51.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 1, 2018