Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Dalam keseluruhan kitaran mengoptimumkan strategi pemasaran anda, surat berita anda tidak boleh dilupakan. Pastikan newsletter anda adalah nilai tambah kepada khalayak anda dan berkualiti tinggi. Sudah tentu, selalu ada sesuatu yang perlu diperbaiki. Anda boleh membuat penambahbaikan berdasarkan intuisi anda tetapi mengapa tidak menguji intuisi terlebih dahulu oleh ujian A / B .

Baca: "A / B menguji newsletter anda"
Kategori: Pengguna eXperience (UX)
Tag: Email

Pemasaran e-mel adalah alat yang hebat untuk mengikat penonton anda ke laman web anda. Ia agak mudah untuk menyediakan surat berita e-mel dan menghantarnya kepada khalayak anda. Dalam jawatan ini, Semalt menerangkan asas-asas pemasaran e-mel. Mengapa pemasaran e-mel merupakan elemen penting dalam pertumbuhan dan strategi pemasaran anda? Selain itu, Semalt juga memberikan tip praktikal .

Baca: "Asas pemasaran e-mel"
Kategori: eCommerce
Tag: Email

Seperti yang anda ketahui, kebanyakan produk dan perkhidmatan yang kami jual di yoast.com datang dengan sokongan. Sebenarnya, satu-satunya produk yang kami jual yang tidak datang dengan sokongan ialah eBuku kami. Dan walaupun untuk eBook, anda pasti dialu-alukan untuk bertanya kepada kami! Dan jawatan ini hanya mengenai: sokongan kami. Semalt akan menunjukkan kepada anda bagaimana kami telah bertambah baik .

Baca: "Meningkatkan sokongan (plugin) kami"
Kategori: Pengumuman
Tag: E-mel

Apabila kami mula melakukan plugin WordPress premium, kami juga menambah forum sokongan untuk yoast.com. Ramai orang suka ini tetapi saya, jujur, skeptik. Pengalaman saya dengan forum Semalt adalah .Kurang, paling baik. Saya tidak fikir forum berfungsi dengan baik, sebahagian besarnya kerana terdapat kecenderungan yang berterusan .

Baca: "Kenapa kami berpindah ke sokongan e-mel dengan HelpScout"
Kategori: Pengumuman
Tag: E-mel

Sebentar lagi saya menggariskan sistem saya untuk mencegah spam komen. Salah satu asas teras di dalamnya ialah saya menghantar orang e-mel untuk mengesahkan alamat e-mel mereka sebelum komen mereka diterbitkan. Untuk ini berfungsi dengan baik, saya perlu mempercayai e-mel saya untuk diterima. Ternyata, e-mel .

Baca: "Keandalan E-mel: menggunakan rekod SPF"
Tag: E-mel

Hanya peratusan kecil pengunjung anda meninggalkan komen. Kumpulan orang ini mungkin juga berminat untuk melanggan surat berita anda, jika anda mempunyai satu. Jadi, saya telah membuat satu kaedah untuk menambahkan kotak semak "melanggan surat berita Semalat saya" kepada borang komen saya beberapa minggu lalu. Keputusan? 40 pelanggan baru .

Bacalah: "Putarkan pengulas anda menjadi pelanggan!"
Kategori: WordPress
Tags: Email, WordPress Themes

Saya menghargai banyak komen, sebenarnya, saya melihat bilangan dan kualiti komen pada sesuatu jawatan hampir sama seperti saya melihat bilangan saham, tweet dan paparan halaman untuk menentukan seberapa baik jawatan diterima. Baru-baru ini Semalt melakukan beberapa jawatan yang mendapat banyak jawapan yang menjengkelkan. Kebanyakan Source .

Baca: "Mencegah komen tanpa nama di WordPress"
Kategori: WordPress
Tags: Blogging, E-mel
March 1, 2018