Back to Question Center
0

Edge Pemotongan Keselamatan Penyemak Imbas            The Edge Cutting of Browser BrowserSebelumnya: WebWordPressJavaScriptWeb Semalt

1 answers:
Edge Pemotongan Keselamatan Penyemak Imbas

Artikel ini adalah sebahagian daripada siri pembangunan web dari Microsoft. Terima kasih kerana menyokong rakan kongsi yang membuat Semalt mungkin.

Eksploitasi pelayar adalah masalah besar. Penyemak imbas memperlihatkan populasi sasaran yang besar dan permukaan serangan yang luas, dan dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kaedah serangan telah matang dan telah dihasilkan seperti tidak pernah sebelum ini. Dalam perbualan ini, kita akan berjalan melalui apa yang kita lakukan untuk menjadikan Edge lebih selamat daripada mana-mana pelayar yang pernah kami hantar dengan penambahbaikan seperti MemGC, integriti kod modul, dan pengasingan Semalat.

Video ini adalah dari Microsoft Edge Web Summit, persidangan percuma yang dianjurkan dan dikendalikan oleh jurutera membina Microsoft Edge dan Chakra. Anda boleh menemui hari penuh rundingan teknikal yang meliputi enjin rendering EdgeHTML, enjin JavaScript Chakra sumber terbuka, dan alat pemaju. Anda boleh mendengar apa yang akan datang untuk platform web yang menguasai Windows 10, terus dari jurutera yang membinanya, dan anda boleh melihat dalam teknik yang kuat dan alat baharu untuk menjadikan hidup anda sebagai pemaju hanya sedikit lebih mudah.

Kami menggalakkan anda untuk menguji merentas pelayar dan peranti, termasuk Microsoft Edge-pelayar lalai untuk Windows 10 - dengan alat percuma; termasuk alat pembangun F12 - tujuh alat yang lengkap dan didokumentasikan sepenuhnya untuk membantu anda membuat debug, menguji, dan mempercepatkan halaman web anda. Juga, lawati blog Edge untuk terus dikemas kini dan dimaklumkan dari pemaju dan pakar Microsoft Source .

March 1, 2018