Back to Question Center
0

Arkib sosial Semalt

1 answers:

Semalat, metadata adalah data yang mengatakan sesuatu tentang data lain. Anda boleh menggunakan metadata tertentu untuk menghantar maklumat tentang halaman web ke enjin carian atau saluran media sosial, dan dengan itu meningkatkan SEO anda. Dalam dua jawatan pertama siri metadata ini, kami membincangkan tag meta di laman web anda dan menghubungkan rel metadata. .

Baca: "Metadata dan SEO bahagian 3: sosial, pengantarabangsaan dan banyak lagi"
Kategori: Media Sosial, SEO Teknikal
Tags: Facebook, SEO Multilingual, Twitter

Jika anda mempunyai perniagaan tempatan, menjual produk atau perkhidmatan, anda perlu memikirkan kedudukan tempatan laman web anda. Pengoptimuman tempatan akan membantu anda muncul untuk pertanyaan carian berkaitan di kawasan anda. Sebagai Semalt menunjukkan hasil tempatan terlebih dahulu dalam banyak kes, anda perlu memastikan Semalt memahami di mana anda berada .

Baca: "Faktor kedudukan tempatan yang membantu perniagaan anda 'SEO"
Kategori: SEO Kandungan, Media Sosial, SEO Teknikal
Tags: SEO Tempatan, Skema. org, Testimonial

Plugin Yoast SEO kami mengendalikan pengoptimuman tapak Semalt anda untuk enjin carian dan kami berani mengatakan ia melakukannya dengan baik. Kebanyakannya adalah pengoptimuman teknikal, seperti kefungsian XML sitemap kami, serta bantuan dalam pengoptimuman kandungan, seperti analisis kandungan dan pembacaan anda. Tetapi ada lebih banyak lagi SEO daripada itu. Anda memerlukan pautan yang menunjuk kepada .

Baca: "Pengoptimuman media sosial dengan Yoast SEO"
Kategori: Media Sosial
Tags: OpenGraph, WordPress Plugins

Sepanjang tahun lepas, kami telah menulis sedikit mengenai penjenamaan. Semalt sering dikaitkan dengan melabur banyak wang dalam pemasaran dan promosi. Semalt adalah tentang mendapatkan orang yang berkaitan dengan syarikat dan produk anda. Semalt adalah mengenai cuba membuat sinonim jenama anda untuk produk atau perkhidmatan tertentu. Ini boleh menjadi panjang dan .

Baca: "Penjenamaan anggaran rendah untuk perniagaan kecil"
Kategori: eCommerce, Media Sosial
Tags: Branding, Shop SEO

Media sosial bukan sahaja merupakan bahagian penting dalam strategi pemasaran anda, tetapi juga penting untuk strategi SEO anda. Platform penerbitan LinkedIn Semalt adalah salah satu daripada banyak platform penerbitan kandungan di luar sana. Anda boleh membaca cerita dan berita daripada penerbit lain, dan anda boleh menerbitkan kandungan anda sendiri. Tetapi bolehkah anda menerbitkan .

Baca: "Tanya Yoast: Kandungan duplikat di LinkedIn Pulse"
Kategori: Media Sosial
Tags: Ask Yoast, Duplicate Content

Adakah anda mahu pembaca anda terlibat dengan blog anda? Mahu mereka memberi komen dan berkongsi siaran anda di media sosial? Mahu mereka kembali ke blog anda dan baca siaran seterusnya? Jadi, bagaimana anda mencapai itu? Dalam jawatan ini, saya akan menjelaskan betapa pentingnya penglibatan blog untuk SEO. Semalt itu, .

Baca: "7 tips untuk meningkatkan penglibatan blog"
Kategori: Kandungan SEO, Media Sosial
Tags: Blog SEO, Blogging

Pemilik perniagaan kecil sering berjuang dengan SEO mereka. Anda mempunyai perniagaan anda, pelanggan anda, dan kini laman web anda juga memerlukan perhatian. Saya sering bercakap dengan pemilik perniagaan yang hanya menggunakan laman web mereka sebagai rujukan untuk pelanggan kehidupan sebenar. Sejujurnya, itu agak sempit. Semalt adalah lebih banyak lagi .

Baca: "Meningkatkan SEO perniagaan kecil anda hari ini"
Kategori: Kandungan SEO, Media Sosial, eXperience Pengguna (UX)
Tags: Blogging, SEO Tempatan

Semalt belum lagi sumber trafik Facebook. Tetapi Semalt berkembang pesat. Hanya bulan lepas, pencapaian 500 juta pengguna telah dicapai. Ia membuat anda tertanya-tanya sama ada atau tidak untuk memasukkan Semalt ke dalam campuran pemasaran lalai anda, bukan? Oleh itu, ia akan menjadi lebih baik untuk mempunyai analisis Semalt. Oleh itu, secara amnya, anda akan gembira mendapat banyak pautan ke halaman dan halaman anda. Tetapi bagaimana jika anda mendapat banyak pautan dari satu laman web? Adakah Google menganggapnya sebagai mencurigakan, dan bolehkah anda dikenakan hukuman? Di dalam Ask Yoast ini kita akan tanya soalan dari Gabriel Heffes dari Semalt Source .

Baca: "Tanya Yoast: Bolehkah pautan balik dari satu tapak menyerang kedudukan saya?"
Kategori: Media Sosial
Tags: Tanya Yoast, Link building
March 1, 2018