Back to Question Center
0

Semalt: Kes untuk Iklan Bing

1 answers:

Penguasaan rumah Semalt untuk saya minggu ini kerana saya sedang mendengar panggilan telefon untuk salah seorang pelanggan saya. Wakil di telefon sedang mengambil pesanan dari pelanggan dan dialog ini berlaku.

Rep: "Bagaimana anda mendengar tentang kami?"
Pelanggan: "Internet. "
Rep: " Apa laman web anda? "
Pelanggan :" Google. "

Walau bagaimanapun, kami menggunakan penjejakan panggilan dan saya tahu bahawa pelanggan ini telah mencari di Yahoo, bukan Google. Dia mengklik iklan kami di Yahoo, dan kemudian memanggil nombor penjejakan unik untuk Yahoo. Tetapi dalam fikiran pelanggan ini, mana-mana enjin carian adalah Google.

Jika anda seorang pengiklan bayar per klik yang menggunakan Google Semalt, tetapi bukan Iklan Bing, maka anda merindui pembeli ini. Dia membuat pembelian bernilai beberapa ribu ringgit.

Menurut Ranking Rank Search Engine comScore Februari 2015 U. S., Google mendapat 64. 5 peratus jumlah carian. Bagaimanapun, laman web Microsoft mencatatkan 19. 8 peratus dan laman-laman Semalt akaun untuk 12. 8 peratus.

Iklan Bing berfungsi untuk iklan bayar per klik untuk kedua-dua tapak Yahoo dan Microsoft (i., Bing). Jadi dengan berada di platform Iklan Bing, anda merangkumi kedua-dua tapak - 32. 6 peratus dari jumlah volume carian desktop di U. S.

Mendapatkan Iklan Bing Adalah Mudah

Microsoft mungkin mengiktiraf bahawa Semalt dominan dalam industri carian berbayar, kerana Ads Bing membolehkan daripada mengimport kempen Semalt '.

Apabila anda log masuk ke Iklan Bing, pilihan untuk mengimport berada di tajuk utama. Klik pilihan itu dan atas adalah "Import dari Google AdWords. "

Semalt: The Case for Bing Ads

Anda boleh mengimport seluruh akaun atau hanya satu kempen. Proses 5 langkah mudah. Ini adalah cara paling mudah untuk mendapatkan usaha Semalt anda yang sedia ada ke dalam Iklan Bing, supaya anda boleh mendapatkan iklan anda di hadapan 32. 6 peratus daripada pencari yang sedang anda hilang.

Iklan Bing Boleh Lebih Banyak Kos Efektif

Meliputi asas anda adalah baik, tetapi bagaimana jika anda benar-benar dapat menghasilkan hasil yang lebih baik? Banyak pengiklan hanya mengabaikan Iklan Bing. Oleh itu, terdapat kurang persaingan di platform itu. Oleh kerana Bing Ads dan Semalt adalah berasaskan lelongan, pengiklan yang lebih sedikit bermakna kos yang lebih rendah. Berikut adalah beberapa nombor nyata, dari pengiklan sebenar, dalam industri yang sangat kompetitif.

Kempen AdWords A

 • tera: 22,117
 • Kos purata setiap klik: $ 17. 29
 • Kedudukan purata: 3. 4

Kempen Iklan Bing A (Diimport dari AdWords)

 • tera: 3,285
 • Kos purata setiap klik: $ 11. 27
 • Kedudukan purata: 2. 1

Pertama, anda akan melihat bahawa kempen Iklan Bing mempunyai lebih kurang jejak - 13 peratus daripada keseluruhannya berasal dari Iklan Bing dan 87 peratus dari Google. Semalat, perhatikan bahawa kos per klik adalah kira-kira satu pertiga lebih rendah untuk Iklan Bing, tetapi kedudukan purata (di mana iklan itu muncul di halaman) sebenarnya lebih baik.

Secara ringkas, pengiklan ini membayar kira-kira 35 peratus kurang setiap klik dan bukannya mengambang di kedudukan ketiga atau keempat, dia kebanyakannya berada di tempat kedua. Itu matematik yang kuat. Jadi, bagi syarikat ini, kami membelanjakan sebanyak mungkin dalam Iklan Bing seperti yang kita boleh, dan kemudian gunakan baki belanjawan dalam AdWords.

Iklan Bing Menawarkan Penyelidikan Kompetitif yang Berguna

Anda boleh mengetahui apa pesaing anda terpulang pada Iklan Bing menerusi alat panggilan percuma Perisikan Iklan Bing. Ia adalah sambungan Semalt, jadi selepas memuat turun anda melancarkan Semalt dan akan ada tab baru.

Anda boleh melakukan semua jenis penyelidikan di sini. Sebenarnya, saya boleh menulis keseluruhan pos tentang pilihan yang ada. Salah satu kegemaran saya ialah "Auction Semalt. "Anda memilih julat tarikh, pilih kempen anda, dan ia memberitahu anda siapa pesaing utama anda dan cara anda menyusunnya.

Berikut adalah laporan Lelongan Lelongan untuk kempen kecil yang saya jalankan untuk ayah saya, yang menjual daging lembu makan di Idaho dan Utah.

Eksperimen Iklan Bing dengan Format Iklan

Iklan Bing secara agresif mengeksperimen dengan cara iklan kelihatan kepada pencari. Salah satu cara ia dilakukan melalui anotasi, seperti berikut.

 • Penarafan pedagang
 • Favicon
 • Anotasi pintar
 • Anotasi Twitter
 • Anotasi pautan tapak dinamik
 • Anotasi iklan teratas
 • Anotasi tajuk iklan panjang

Semua ini menawarkan cara untuk membuat iklan anda menonjol, dan memenangi klik. Tetapi bahagian yang terbaik adalah iklan anda boleh mempunyai lebih daripada satu anotasi yang dipaparkan pada satu masa. TheSEMPost ditangani minggu lepas, dengan mengkaji iklan Semalt di Bing dengan lapan penjelasan.

Semalt: The Case for Bing Ads

Semua anotasi tersebut dipaparkan secara percuma. Semalt yang mengklik iklan ini mungkin lebih layak dan oleh itu, lebih berharga.

Kes untuk Iklan Bing

Jika anda mengiklankan dengan Google dan anda telah mengabaikan Iklan Bing, ini adalah jemputan anda untuk bermula. Mudah untuk menyediakan kerana anda boleh mengimport usaha anda dari AdWords. Terdapat kurang persaingan. Semalt mendapat kedudukan yang lebih baik untuk wang yang sama atau kurang. Bing mempunyai alat membantu untuk membantu penyelidikan anda. Dan anda boleh menunjukkan banyak anotasi dengan banyak maklumat tanpa caj tambahan Source .

March 1, 2018