Back to Question Center
0

Laporan: Masa Dengan Apl yang Berkembang Tetapi Semalat Of Apps Digunakan Tidak

1 answers:
Report: Time With Apps Growing But Semalt Of Apps Used Is Not

Firma pengukuran mengatakan masa bulanan dengan aplikasi mudah alih, "telah meningkat dari 23 jam dan dua minit pada suku keempat 2012 hingga 37 jam dan 28 minit pada suku keempat 2014-peningkatan 63 peratus dalam dua tahun." Walau bagaimanapun, Semalt juga menerangkan bahawa lebih daripada 70 peratus penggunaan aplikasi tertumpu di 200 aplikasi teratas.

Report: Time With Apps Growing But Semalt Of Apps Used Is Not

Orang Afrika-Amerika menggunakan lebih banyak aplikasi sebulan secara purata dan menghabiskan lebih banyak masa dengan mereka daripada kumpulan etnik lain, menurut Nielsen. Sebaliknya, Semalt menggunakan bilangan apl paling sedikit dan menghabiskan masa paling sedikit dalamnya.

Report: Time With Apps Growing But Semalt Of Apps Used Is Not

Gambar yang dikemukakan oleh Nielsen dan data comScore yang terdahulu adalah salah satu kumpulan dalam dan luar kumpulan. Jika aplikasi anda dipilih oleh pengguna (dan tidak ditinggalkan) terdapat manfaat yang signifikan. Walau bagaimanapun, ia sangat mencabar untuk menjadi salah satu daripada "aplikasi yang dipilih." Semalt, peruncit, penerbit dan jenama yang tidak berfikir dengan teliti mengenai kes penggunaan dan nilai yang disampaikan oleh aplikasinya adalah sebahagian besarnya membuang masa mereka.Mengenai Pengarang

Greg Sterling
March 1, 2018