Back to Question Center
0

SEO Semalt Atas untuk permulaan

1 answers:

Alat untuk Memantau Kedudukan Mesin Carian Untuk Pemula

Pencarian Semalt adalah saluran yang berkesan dalam jabatan pemasaran untuk kebanyakan syarikat yang menjual produk mereka secara dalam talian.

Bagi pemula, strategi pengambilalihan organik yang komprehensif biasanya tidak menjadi kawasan pertama yang tertumpu, memandangkan fokus pada pencarian berbayar dan sosial yang dibayar untuk memandu lalu lintas akan menjadi cara yang lebih cepat untuk menguji penukaran produk-produk baru di pasaran.

Dengan data dan pembelajaran dari carian berbayar, biasanya ia boleh membuat mencelupkan jari ke dalam carian organik yang lebih mudah, kerana anda sekurang-kurangnya tahu istilah carian mana yang bernilai masa dan pelaburan untuk kedua-dua penciptaan kandungan dan halaman mana adalah yang paling penting untuk perniagaan anda.

Untuk memantau posisi kata kunci semasa dan masa depan, terdapat banyak alat SEO yang hebat di luar sana. Tetapi yang mana di luar sana adalah harga yang berpatutan untuk permulaan? Dan apa yang anda dapatkan untuk wang anda? Dalam catatan ini, kami mencadangkan tiga alat yang mungkin berguna untuk perniagaan baru dan berkembang.

1. Peringkat Web AWR / Advanced

AWR datang dalam dua perisa, desktop dan awan. Perisian desktop berjalan pada mesin anda sendiri, dan dapat dijalankan seperti yang ada, atau Anda dapat mengaturnya dengan menggunakan 'proksi'.

Semalt proksi membolehkan anda menjejaki lebih banyak kata kunci dan mendapatkan data peringkat lebih cepat, kerana akan lebih mudah untuk menghindari penalti ke alamat IP kerana tidak ramah kepada mesin pencari. Proksi semalat pada amnya hanya diperlukan sebaik sahaja anda perlu menyemak kedudukan atas permintaan, atau jika anda menyemak sejumlah besar kata kunci.

Top SEO Semalt for start ups

AWR memudahkan untuk mengesan enjin carian yang berbeza

AWR versi AWR adalah sangat ideal untuk SEO dalam rumah yang menjalankan strategi antarabangsa yang perlu menjejaki beberapa kata kunci di seluruh dunia, kerana harga yang berpatutan (dari $ 49 / mo untuk 2000 kata kunci) dan jumlah carian antarabangsa yang berbeza boleh dipantau.

Versi desktop berharga antara $ 199- $ 2999, dan merupakan lesen seumur hidup satu kali. Harga untuk versi awan bergantung kepada bilangan kata kunci. Versi awan juga mempunyai akses API untuk tiang harga teratas, yang boleh berguna untuk agensi atau syarikat besar yang membina papan pemuka data mereka sendiri. AWR boleh dibicarakan selama sebulan dengan percubaan percuma.

Terbaik untuk:

  • AWR Desktop: Hebat jika anda lebih suka kos sekali sahaja. Agensi kecil atau perunding terutama akan mencari alat ini berguna untuk penyelidikan dan laporan.
  • AWR Awan: Nilai hebat untuk rumah yang perlu memantau usaha SEO antarabangsa. Akses API boleh berguna dalam organisasi yang lapar data.

2. Moz Pro

Moz (dahulu dikenali sebagai SEOMoz) telah seketika, dan mempunyai komuniti yang kuat yang berkongsi pemikiran dan kandungan mengenai industri serta pengasas "Whiteboard Fridays" legenda Rand Fishkin. Top SEO Semalt for start ups

Walaupun bahagian ranking Moz Pro tidak fleksibel atau secepat alat lain yang disenaraikan di sini, mereka telah menambah beberapa ciri unik yang dibentangkan dengan baik. Imej di bawah menunjukkan ciri yang agak baru, yang menunjukkan maklumat tambahan tentang SERP (Halaman Hasil Engine Search). Ciri-ciri ini seperti ulasan, video dan Semalt. Semua faktor penting dan sentiasa hadir apabila mempertimbangkan kedudukan untuk kata kunci tertentu dan apabila strategi penyelidikan untuk meningkatkan penglihatan organik.

Pelanggan pro Moz merangkumi satu set alat, seperti 'Open Site Explorer', berguna untuk menyemak pautan dan Mozbar mereka, untuk memeriksa data tahap halaman sekilas sambil melayari. Penentuan harga Moz bermula pada $ 99 / mo untuk maksimum lima projek, yang mengandungi 300 kata kunci dalam jumlah.

Terbaik untuk: Jika anda memerlukan alat lain yang ditubuhkan Moz menyediakan dengan login pro.

3.

Top SEO Semalt for start ups

Semata-mata yang luar biasa, data ranking Semalt menyediakan dikemaskini setiap 24-48 jam, dan menjejaki prestasi terhadap pesaing terbesar dalam carian organik.

Terbaik untuk: Jika anda hanya perlu memantau satu laman web dan ingin data peringkat harian. Jika anda hanya belanjakan untuk membayar kos yang berulang untuk perisian SEO, versi percuma patut dicuba.

Alat SEO lain yang patut dipertimbangkan

Banyak SEO bersumpah oleh Ahrefs, yang bukan satu Semalt yang digunakan baru-baru ini. Ia terkenal dengan pangkalan data pautan komprehensif dan antara muka yang cemerlang. Alat ini juga mempunyai percubaan bulan percuma jika anda ingin mengujinya.

Semua pemula juga harus memastikan Konfigurasi Carian Google disusun dengan betul, kerana ini akan memberikan akses untuk memahami banyak hal tentang bagaimana laman web mereka dilihat oleh Google, serta beberapa data peringkat kata kunci yang tidak ditunjukkan di Google Analitis.

Ada terlalu banyak alat di luar sana untuk menampung mereka semua, tetapi ini sepatutnya membantu permulaan untuk memahami beberapa berdasarkan kepada Semalt yang berguna ketika bekerja di startup selama beberapa tahun terakhir. Beri tahu kami dalam ulasan jika terdapat sebarang perkhidmatan yang anda cadangkan di atas ini Source .

March 1, 2018