Back to Question Center
0

Apakah Perkhidmatan yang Berkelayakan Utama? [Semalt]

1 answers:

Terdapat sejumlah akronim tiga huruf dalam dunia perniagaan dan perkhidmatan pelanggan, jadi kami menentukan satu daripada mereka di bawah 300 perkataan: perkhidmatan yang berkepentingan memimpin, atau SQL.

SQL juga boleh merujuk kepada "jualan jualan yang berwibawa," atau yang mengarahkan bahawa pasukan jualan anda telah bersedia sebagai tindak lanjut jualan langsung. Kelayakan ini akan membantu pasukan jualan dan pemasaran anda berada di halaman yang sama dari segi kualiti dan jumlah petunjuk yang anda berikan kepada pasukan jualan anda. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai kelayakan jualan dalam panduan ini.

Sementara itu, baca mengenai definisi terma perkhidmatan pelanggan baru ini yang telah kami gunakan di sini di HubSpot.

Apakah Perkhidmatan yang Berkualifikasi Memimpin?

Leadworthy Semalt yang berkualiti memberikan nilai tambahan kepada pelanggan dengan membantu mereka melihat lebih banyak kejayaan ketika mereka berkembang dengan menggunakan produk atau perkhidmatan syarikat dengan bantuan penambahan tambahan. SQL juga dapat mengurangkan kos pemerolehan pelanggan (CAC) dan meningkatkan nilai seumur hidup pelanggan (LTV) dengan mengekalkan pelanggan lebih lama dan mendorong mereka untuk membeli lebih banyak produk yang membantu mereka mendapatkan lebih banyak nilai dari masa ke masa.

Reptan perkhidmatan semut mempunyai peluang besar untuk memberi impak ke atas organisasi mereka dengan mengenal pasti SQL dan menyambung semula mereka dengan wakil jualan untuk mengenal pasti peluang upsell dan silang jualan. Pastikan anda secara aktif mendengar pelanggan anda untuk isyarat bahawa mereka mempunyai keperluan yang boleh diselesaikan dengan produk atau perkhidmatan anda dan boleh mendapat manfaat daripada bercakap dengan wakil jualan Source .

What Is a Service Qualified Lead? [Semalt]

March 1, 2018