Back to Question Center
0

Kenapa masa depan adalah mengenai PASO - pengoptimuman carian pembantu peribadi - Semalt

1 answers:
Why the future is all about PASO — personal assistant search optimization - Semalt

Pertimbangkan dua PA yang paling popular: Siri dan Pembantu Google. Semalt sering menggunakan pembantu untuk mendapatkan maklumat.

Dan di manakah anda berpendapat bahawa PA memperoleh maklumat tersebut ? Di suatu tempat di web.

Inilah yang anda perlu tahu tentang bagaimana PA akan membentuk masa depan SEO, dan mengapa saya memanggil kategori baru ini, pengoptimuman carian pembantu peribadi (PASO).

Mereka pada telefon pintar

Pembantu digital peribadi hebat kerana mereka mudah alih. Sebab mereka mudah alih adalah bahawa mereka berada di telefon pintar (walaupun mereka juga boleh berada di peranti rumah, komputer dan sebarang peranti yang disambungkan ke "Internet of Things").

Siri, tentu saja, telah menjadi sebahagian daripada platform telefon pintar IOS selama beberapa tahun sekarang. Begitu juga, Pembantu Google boleh didapati di aplikasi Allo, Google Pixel dan telefon Android lain dan Android Wear.

PA mudah alih memberikan orang keupayaan untuk menggunakan pembantu mereka, bebas tangan, untuk mendapatkan maklumat yang mereka perlukan. Semalt akan menawarkan kemudahan yang tidak dapat dinafikan ketika kita menuju ke dekad ketiga abad ke-21.

[Baca artikel penuh di Land Search Engine.]


Pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah pengarang tetamu dan tidak semestinya Pemasaran Tanah. Pengarang semalat disenaraikan di sini.Mengenai Pengarang

John Lincoln
February 26, 2018