Back to Question Center
0

Satu Web Berkesan Berkelip Freeware - Semalt Advice

1 answers:

Wawasan untuk menghapuskan semua cabaran dengan mendapat akses kepada maklumat memberi inspirasi kepada pembangunan alat ini. Dalam erti kata lain, alat itu dibina untuk memudahkan orang mendapat akses kepada maklumat berstruktur.

Oleh itu, halangan utama data perhimpunan telah dihapuskan dalam bangunan ini web scraping freeware. Pengguna kini akan menghabiskan lebih banyak masa untuk membaca dan menganalisis maklumat berguna dan bukannya berjuang untuk mendapatkan maklumat.

Secara ringkas, tujuan utama alat ini adalah untuk membuat pengekstrakan data sangat mudah. Daripada menggunakan alat pengikis data konvensional yang agak sukar bagi orang yang tidak teknikal untuk memahami atau alat yang tidak berkesan dalam menangani laman web yang kompleks, anda boleh menggunakan alat yang mudah untuk digunakan tetapi berkesan . Apabila anda mengetahui berapa banyak masa dan sumber-sumber lain yang hilang dalam perhimpunan data, anda akan memahami bahawa terdapat keperluan yang sangat penting untuk alat grabbing data yang fleksibel tetapi kuat.

ParseHub memberi pemaju sepenuhnya kawalan ke atas bagaimana mereka boleh menyusun dan memodifikasi elemen supaya mereka tidak perlu berjuang dengan pemeriksa web pelayar. Dengan alat ini, mereka mungkin tidak perlu menulis sebarang kod mengikis data lagi. Ini adalah kerana ParseHub boleh berfungsi dengan bentuk, jatuh turun, pengesahan, menatal tak terhingga, peta interaktif, dan banyak lagi dengan mudah.

Yang paling penting, pengguna tidak memerlukan pengetahuan teknikal untuk menggunakan alat tersebut. Sebagai pengguna, yang perlu anda lakukan adalah membuka laman web dan pilih semua maklumat yang anda ingin keluarkan. 3)

Apa yang anda perlu lakukan ialah menunjuk dan mengklik semua elemen yang anda perlukan untuk mengekstrak dari laman web. ParseHub bukan sahaja akan mengeluarkannya untuk anda, tetapi ia juga akan membantu anda meneka elemen yang serupa pada halaman web lain

ParseHub API

Ciri ini menjadikannya mudah untuk mengambil data dan membuat keputusan lebih mudah dan lebih pendek untuk anda.

Alat ini boleh mengenal pasti corak dalam pengekstrakan data anda, dan ia akan menggunakannya untuk mengecewakan arahan mengikis seterusnya anda. Ia juga memberi anda kebebasan untuk mengubah suai pemilih CSS dan sifat-sifat unsur tersebut.

Ia boleh tangan laman web rumit. Ia mempunyai mekanisme untuk mengendalikan log masuk, tatal tak terbatas, peta, pengalihan dan semua isu JavaScript yang lain.

ParseHub dengan mudah boleh mengendalikan laman web dengan ribuan halaman yang dipaut bersama. Yang perlu anda lakukan ialah mengeluarkan satu set arahan yang berbeza untuk setiap halaman, dan anda boleh menghubungkan semua halaman bersama dengan hanya mengklik satu butang.

Semua permintaan dialihkan melalui kumpulan besar IP untuk melindungi privasi pengguna.

Data anda disimpan dari jauh untuk akses anda pada bila-bila masa. Anda juga boleh menjadualkan cara anda ingin menerima data anda. Anda boleh membuatnya sekali setiap bulan, setiap hari, setiap jam, atau bahkan setiap minit. Semuanya terpulang kepada anda Source .

December 7, 2017