Back to Question Center
0

Semalt: Mozenda Webscraping Software

1 answers:
Mozenda adalah alat dalam talian yang berkesan untuk mereka yang ingin mengekstrak data

dari pelbagai laman web dengan cara yang cepat. Dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman, perisian pengekstrakan data ini menawarkan pilihan yang bagus untuk mempermudahkan kerja penganalisis dan pembuat keputusan. Ia menawarkan antara muka mesra pengguna yang membolehkan pengguna mengumpul beberapa data dari pelbagai sumber, seperti senarai harga, laporan berita, ulasan, maklumat hubungan dan banyak lagi. Di samping itu, mereka boleh menyusun semua data mereka dalam fail tertentu untuk menjadikannya cekap untuk perniagaan mereka.

Kelebihan Menggunakan Perisian Mozenda

  • Ini adalah platform perisian yang mudah, di mana pengguna boleh mengikis dan menyimpan data ke komputer mereka. Ia dibungkus dengan beberapa aplikasi yang hebat, terutama untuk perniagaan dan orang jualan. Ia menawarkan mereka pilihan yang hebat; mereka boleh melakukan perkara seperti mendapatkan maklumat untuk membina belanjawan, menyemak harga, meramalkan dan menganalisis harga produk.
  • Penjenayah Web mempunyai peluang untuk mengumpulkan seberapa banyak maklumat yang mereka inginkan dalam masa nyata dan dari pelbagai laman web. Mozenda menggunakan teknologi awan untuk menyediakan penggunanya dengan beberapa kemungkinan yang luar biasa. Sebagai contoh, ia menawarkan akses data yang lancar, selamat dan kos efektif bersama dengan beberapa ciri yang menarik untuk membantu mereka menyelesaikan tugas mereka dengan jayanya..Mereka juga boleh menggunakan semua data yang dikumpulkan dari laman web untuk mengkategorikannya ke dalam pelbagai jenis pangkalan data untuk menganalisisnya dengan cara yang lebih baik. Akibatnya, pengurus jualan dan pemasar dapat meningkatkan prestasi perniagaan mereka dan menjadi lebih berjaya daripada pesaing mereka.
  • Pengguna tidak perlu mempunyai kemahiran pengaturcaraan khas untuk menggunakan program pengekstrakan data ini. Akibatnya, pengurus yang mencari data web yang tepat boleh menggunakan perisian ini dengan mudah tanpa melibatkan lebih ramai orang dalam proses tersebut. Mereka boleh melakukan kerja sendiri dengan cara yang cepat tanpa menghabiskan banyak wang untuk menyewa pengaturcara. Sebagai contoh, mereka boleh membina set data yang berbeza dan mendapatkan hasil yang mereka mahu secepat mungkin untuk memenuhi matlamat syarikat mereka. Secara lebih khusus, mereka boleh menggunakan format tertentu, seperti XML, untuk mendapatkan semua maklumat yang diperlukan.
  • Mozenda menawarkan pengikis web pasukan sokongan berpengalaman untuk memastikan pengguna dapat memuat turun semua maklumat yang mereka perlukan dengan lancar. Selain itu, perisian aplikasi data ini menyediakan bahagian latihan percuma khas untuk penggunanya untuk membantu mereka menyelesaikan kerja mereka dengan jayanya. Mereka juga boleh menyemak projek dengan pengguna untuk membantu mereka membuat semua pembetulan yang diperlukan. Pengguna juga boleh mendapatkan sokongan telefon atau e-mel dan mereka juga boleh mempunyai akses kepada forum, blog, sokongan e-mel dan video latihan. Profesional Mozenda sentiasa bersedia untuk membina dan menyelenggara projek para penggunanya untuk membantu mereka menjimatkan masa.
  • Dengan menggunakan Mozenda, pencari web boleh membuat senarai pasangan yang berguna. Dengan cara ini mereka boleh membina set data pepejal. Mereka perlu klik sahaja untuk mengenal pasti label dan nilai khas dan kemudian mereka boleh menyimpan data mereka dengan setiap pasangan nilai nama dalam medan yang berasingan.

Apabila pengurus mencari perisian terbaik untuk mendapatkan data, Mozenda adalah pilihan terbaik. Ia mudah, cepat dan boleh digunakan oleh perniagaan yang bertujuan untuk mengatasi pesaing mereka dan meningkatkan prestasi mereka Source .

December 7, 2017