Back to Question Center
0

Bolehkah anda membantu saya memahami kata kunci Amazon dengan petua dan kiat?

1 answers:
Sebelum apa-apa lagi, mari kita mulakan dengan beberapa definisi asas dan konsep teras mengenai kata kunci Amazon, diikuti dengan petua dan beberapa cadangan praktikal dari pakar penyenaraian. Jadi, apa yang membuat penyelidikan kata kunci, terutamanya dari sudut pandangan perniagaan drop-drop dalam talian dan konsep moden perdagangan e-dagang yang diambil pada skala? Pengoptimuman penyenaraian produk Amazon dan penyelidikan kata kunci yang diperlukan untuk menyelesaikan tugas ini biasanya dimaksudkan untuk menjadi proses penjelajahan dan audit yang luas yang bertujuan mengumpulkan kata kunci yang relevan dan frasa panjang yang digunakan oleh pembeli langsung yang membuat pencarian produk (misalnya, oleh nama produk, jenama, tajuk, atau kategori item).

Tetapi adakah mungkin untuk semua perkataan dan frasa carian tentang produk tertentu dapat dijumpai di satu tempat? Anda mungkin telah meneka bahawa tidak, tidak. Dan ini bermakna walaupun terdapat banyak alat penyelidikan kata kunci yang terdapat di Web, tidak banyak waktu yang tersisa untuk anda dibelanjakan untuk proses penyelidikan dan pengoptimuman penyenaraian. Dan di sini adalah apabila beberapa cadangan praktikal mengenai kata kunci Amazon dan petua penyenaraian dimainkan. Di bawah ini saya akan menunjukkan kepada anda panduan ringkas untuk akhirnya membuat semuanya jelas.

Pengoptimuman Penyenaraian Produk pada Amazon dan Tips Kata Kunci

Berikut adalah beberapa skim pengoptimuman yang cuba dan benar untuk kata kunci Amazon dan tip untuk membantu anda dengannya. Memandangkan anda cukup gigih untuk melangkaui strategi penyelidikan kata kunci yang mendalam (dengan wawasan yang berdaya saing dan peluang jualan produk prospek), anda pasti akan mencari apa yang anda cari. Maksud saya terdapat pelbagai jenis perkataan tertentu dan frase carian yang relevan - hanya menunggu anda digunakan untuk pengindeksan yang lebih baik, kemajuan peringkat tinggi, dan penukaran yang lebih besar. Segala sesuatu agak mudah - semakin dekat dengan produk anda yang sesuai dengan jangkaan pembeli yang benar di sana, semakin banyak pelanggan yang berpotensi akan akhirnya diubah menjadi pembeli anda.

Langkah Pertama: Mulakan Dengan Alat Kanan

Sudah tentu, tidak ada alat yang sempurna untuk memberikan anda kata kunci Amazon yang tepat atau tips untuk menjamin keputusan yang cepat dan terukur sepenuhnya..Walau bagaimanapun, bermula dengan asas-asas dan menyemak Perancang Kata Kunci Google mungkin penyelesaian kickstart terbaik untuk melihat jumlah carian semasa dan menyediakan senarai semak utama kata kunci dan frasa carian yang paling popular yang digunakan oleh orang di Google untuk mencari apa yang mereka perlukan dari semua seluruh dunia. Melakukannya, langkah seterusnya adalah untuk menarik semuanya bersama-sama dan menyimpan hanya kata kunci yang akhirnya akan membantu penyenaraian anda.

Langkah Kedua: Semak Keluar untuk Trend Carian Belanjaan Sebenar

Di antara semua penyelidikan dan alat pengesanan e-niaga khusus yang ada sekarang, saya cadangkan mengambil salah satu berikut pembantu dalam talian untuk mengesan trend carian sebenar - sama ada di Amazon, dan pasaran lain yang sesak sering menganjurkan penyenaraian produk yang agak setanding dan menggunakan penyelesaian pengoptimuman canggih juga (iaitu, platform membeli-belah popular yang lain seperti eBay, Alibaba, Walmart, dan lain-lain.). Oleh itu, sudah tiba masanya untuk memulakan meneroka peluang khusus dan kategori produk untuk kata kunci Amazon dan mendapatkan kiasan dengan cadangan berharga khusus untuk anda. Jangan ragu untuk mencuba satu alat penjejakan dan analisa penuh lemak: KeywordInspector, Skop, Kata-Kata Pedagang, serta Penjual Saintifik. Mereka semua adalah kerangka kerja terbukti dalam talian atau alat perisian yang direka untuk memberi anda gambaran penuh tentang kata kunci Amazon, tip praktikal, dan cadangan masa nyata pintar - ditarik terus dari pencarian pembeli langsung, atau meraih terus dari pedagang terkemuka yang menjual di dalam kategori Source .

December 7, 2017