Back to Question Center
0

Semalt Mencadangkan Alat Pengikis Web Percuma Terbaik Untuk Mengekstrak Data Dalam Talian

1 answers:
pilihan, ciri, dan sifat, manakala perkhidmatan lain tidak baik untuk apa-apa. Perkhidmatan pengikisan web yang telah dibincangkan di sini tidak begitu rumit, dan mereka dapat dengan mudah mengikis sebilangan besar laman web dan blog. Memang benar terdapat banyak program mengikis, tetapi yang berikut adalah perisian percuma dan akan memenuhi keperluan perniagaan anda.

1. Import.io

Import.io adalah perkhidmatan pengekstrakan data web yang kuat yang mengikuti metodologi mudah untuk mengekstrak data. Ini boleh membina set data peribadi anda dan mengimport data dari satu halaman ke halaman lain. Selain itu, anda boleh menyimpan data yang dikehendaki pada cakera keras anda, dan Import.io tidak memerlukan sebarang kod untuk mengikis laman web berbilang. Kotak Scrape

Kotak Scrape direka khusus untuk perkhidmatan SEO dan menyediakan syarikat dan freelancer dengan perkhidmatan pengikisan data terbaik. Dengan kata lain, kita boleh mengatakan bahawa ia adalah alat SEO dan pengikis data. Di samping itu, Scrape Box boleh melaksanakan fungsi yang berkaitan dengan enjin pencarian yang merangkak, posting komen, pemeriksaan pautan, carian kata kunci dan SEO di halaman.

3. CloudScrape

CloudScrape adalah pengikis web berasaskan pelayar dan editor dalam talian yang membantu mengikis sejumlah besar data tanpa sebarang masalah. Ia memberi kita kemudahan menyimpan data pada platform penyimpanan awan yang berbeza seperti Box.net dan Google Drive..Anda juga boleh menyimpan data anda dalam bentuk CSV dan JSON. Ia adalah salah satu perkhidmatan cloud-scraping paling kuat dan komprehensif di internet yang membantu menavigasi laman web, mengisi borang, membina robot dan mengekstrak data masa nyata.

4. TheWebMiner

TheWebminer adalah program pengikisan data dalam talian yang terkenal dan berfungsi sebagai perkhidmatan automasi dan perundingan yang kuat. Dari data masa nyata ke satu tapak tunggal, alat ini memberikan anda maklumat yang tepat setiap hari dalam pelbagai format. Ia juga membersihkan data dengan menghapuskan salinan dan kandungan tidak relevan, memberikan anda hasil terbaik.

5. Mozenda

Mozenda adalah laman web yang asli dan maju mengikis perkhidmatan dan alat pengekstrakan data. Ia terutamanya diiktiraf oleh jenama yang berbeza dan dilengkapi dengan seni bina berasaskan awan maju, menawarkan penggunaan cepat, skala yang lebih baik dan akses mudah ke pelbagai jenis data. Anda boleh mengatur fail anda dan mengeksportnya dalam pelbagai format menggunakan Mozenda. Program ini dikenali kerana ketepatannya dan tidak memerlukan penyelenggaraan. Visual Web Ripper

Visual Web Ripper adalah penyelesaian sehenti untuk pengikatan data web automatik scraping , kandungan pengekstrakan, dan penuaian web. Ia adalah salah satu pengeksport data web yang paling berkuasa di internet. Alat mengumpul data dalam bentuk teks dan imej. Ia kemudian mengatur data berdasarkan keperluan anda dan outputnya sentiasa berharga dan bermanfaat. WebHose

WebHose, juga dikenali sebagai Webhose.io, adalah program pengekstraksi dan integrasi data web yang terkenal yang menyediakan akses mudah ke data masa nyata dan berstruktur dengan baik. Anda boleh merangkak beribu-ribu tapak dan sumber dalam talian dan menyimpan perkara terakhir di lebih daripada 200 bahasa. Ia membantu anda merangkumi pelbagai forum, kedai berita, blog, dan peruncit dalam talian Source .

December 7, 2017